Головна » 2016 » Грудень » 27 »
19:44

Засідання Школи молодого вчителя в Бросківській ЗОШ

15 листопада 2016 р. згідно плану роботи РМК в Бросківській ЗОШ відбулось засідання  Школи молодого вчителя початкових класів на чолі з методистом РМК Раділовою С.С..

 Світлана Семенівна пояснила молодим вчителям, що «урок – основна форма організації навчального процесу», розповіла про основні зміни в програмах початкової школи, особливості оцінювання.

Практичним закріпленням теоретичного матеріалу стало відвідування уроків досвідчених вчителів: Рубцової Наталі Олександрівни вчителя вищої категорії, старшого вчителя та Бордіян Галини Андріївни вчителя вищої категорії, старшого вчителя. На уроці літературного читання у 2 класі Наталя Олександрівна продемонструвала різноманітні форми роботи з текстом. Галина Андріївна з учнями 4 класу на уроці української мови показала індивідуальну роботу дітей з різними за складностями завданнями.

Після уроків старші вчителі поділились своїми знаннями, методами роботи та відповіли на запитання молодих колег. Наприкінці засідання методист, Раділова Світлана Семенівна, надала рекомендації та пам’ятки як здійснити самоаналіз уроку.

Переглядів: 254 | Додав: broskaschool75
Всього коментарів: 0
avatar