Головна » 2017 » Листопад » 24 »
09:17

День українського козацтва

             На свято Покрови Пречистої Богородиці наша країна відзначала День українського козацтва, а від 14 жовтня 2014 року, згідно указу президента України, ми будемо відзначати ще й День українського козацтва та День української армії.

             Адже, не випадково для святкування Дня українського козацтва обрано День Святої Покрови, вона здавна була покровителькою козаків. Це дуже важливе свято для нашого народу, адже козацтво відіграло надзвичайну роль у становленні нашої держави. Його історичне значення важко переоцінити. Важко переоцінити і те, що зараз відбувається на Україні, а саме подвиги наших українських солдат, воїнів, чоловіків, які на даний момент захищають суверенність та незалежність Батьківщини. Саме тому це свято таке важливе та актуальне сьогодні.

            В цей день у школі було проведено ряд заходів з патріотичного виховання. Педагог-організатор Усов С.В. та заступник директора з навчально – виховної роботи Щербина М. С. провели загально шкільні змагання «Козацькі розваги» серед учнів 5 – 11 класів. Змагання поділялися на кілька етапів: конкурс стройової козацької пісні, спортивні змагання «Козацькі забави» та творчій конкурс. Переможцями стали учні 5 –Б, 6 – Б, 7 – Б, 10 та 11 класів.

            Вчителі фізкультури Фтомович Г.Д. та Клименко С.С. для учнів 5 – 7 та 8-11 класів на спортивній площадці провели «Козацькі забави», що включали в себе естафети, перетягування канату та вільну боротьбу.

          Учні школи змагалися, показували свої спортивні здібності та готувалися бути гідними захисниками Батьківщини.

 

 

                                    

Переглядів: 273 | Додав: broskaschool75
Всього коментарів: 0
avatar