Головна » 2017 » Квітень » 17

Година психологічної релаксації

Світячи іншим – не згори сам.

Збереження психічного здоров'я – в наш час найактуальніша проблема. Професія вчителя в усі часи вважалася такою, яка має досить багато стресогенних факторів і ризиків втратити психічне здоров'я, розчаруватися в роботі, в собі, отримати психосоматичні захворювання. 31.03.17 практичним психологом Проскуріною І.В. проводилось тренінгове заняття для вчителів, яке мало на меті допомогти педагогам відновити свій психоенергетичний потенціал, пом’якшити вплив стресових ситуацій. Учасники тренінгу дізналися що таке емоційне вигорання, які бувають причини його виникнення, як уберегтися від професійного вигорання.

Практичний психолог Проскуріна І.В.

Переглядів: 218 | Додав: broskaschool75 | Дата: 17.04.2017 | Коментарі (0)

Містер школи 2017

23 та 24 березня учні Бросківської школи традиційно змагалися за звання найкращого джентльмена школи.

 

Конкурсна програма складалася з трьох етапів і проходила два дні. 23 березня за звання містера школи змагалися представники 5 – 7 класів, а наступного дня за боротьбу взялися учні 8 – 11 класів.

 

Змагання проходили за таким регламентом: 1 конкурс – візитна картка, 2 конкурс – інтелектуальний і 3 звичайно демонстрація своїх талантів, де наші хлопці показали справжнє шоу.

 

Серед учнів середньої школи результати виглядають таким чином: Містером став Бондар Іван (7 – Б), віце – містером – Водзяновський Артем (5 – Б). Серед учнів старших класів переміг Рудченко Артем, другим став Рябчук Андрій. Учні продемонстрували неабиякі здібності для досягнення своєї мети, але як завжди буває переміг найсильніший.

 

Учні Бросківської ЗОШ завжди з захопленням вболівають за своїх конкурсантів і вітають цей день оплесками.

 

Переглядів: 236 | Додав: broskaschool75 | Дата: 17.04.2017 | Коментарі (0)