Головна » 2017 » Травень » 01

Тиждень психології в Бросківській ЗОШ

З 18 по 24 квітня Бросківську ЗОШ охопила хвиля психологічного настрою, почався тиждень психології. Психологія – надзвичайна наука. Це наука про внутрішній світ людини. Вона допомагає людині пізнати себе, вирішувати проблеми, навчитися керувати своєю поведінкою, долати труднощі й радіти кожній хвилині життя.

Тиждень розпочався з тематичної лінійки, де усі присутні дізналися про загадковий світ психології, подарували один одному посмішку – «кнопку настрою» та виконали релаксаційні вправи психогімнастики, отримали інформацію про користь обіймів та позитивного настрою. Кожен день Тижня психології був присвячений конкретній темі та заходам - День позитивного відношення до себе, День пізнання оточуючого світу, День доброти та милосердя, День довіри.

Протягом тижня групою волонтерів на чолі з соціальним педагогом проводилась акція «Скарбничка доброї надії», де усі небайдужі мали змогу підтримати хворих дітей.

Для усіх бажаючих було організовано виступ агітбригади «Діти за майбутнє», де глядачі мали змогу побачити літературно-музичну композицію, метою якої є пропаганда здорового способу життя, профілактика шкідливих звичок та комп’ютерної залежності.

Серед учнів 5-9-х класів була проведена гра «Слідопит», під час якої учні з неймовірним азартом моніторили цікаві питання про школу, вчителів та учнів старших класів.

Також психологічною службою школи проводились різноманітні розвиваючі заняття та релаксаційні фізхвилинки ( Подорож до країни «Психоляндії» учні початкових класів, «Пізнай себе» учні 5-6 класів, «Планування майбутнього» - старші класи).

Вчителям, на нараді при директорі, було запропоновано пройти тест і дізнатися про свій внутрішній стан, краще зрозуміти себе, свої сильні сторони характеру. В інформаційному куточку розміщені цікаві вислови відомих людей, міні-тести та інформацію про типи темпераменту мультяшек.

Тиждень психології став справжнім святом для душі. Неодмінними супутниками творчого процесу стали гарний настрій, активні обговорення та дружні посмішки.

Хотілося б подякувати всім, хто активно брав участь у заходах та допомагав з організацією Тижня психології.

 

Психологічна служба Бросківської ЗОШ

 

Переглядів: 279 | Додав: broskaschool75 | Дата: 01.05.2017 | Коментарі (0)