Головна » 2017 » Жовтень » 16

"День туризму"

Весело, цікаво і незабутньо пройшов в Бросківській ЗОШ День туризму.

Вчителі фізкультури Фтомович Г.Д., Клименко С.С., викладач курсу «Захист Вітчизни» Мрочко М.О. підготували цікаві етапи змагань для 5-6 класів, 7-8 класів та 9-11 класів. Переможцями в цих змаганнях стали 5-Б клас (керівник Трифонова Н.М.), 7-Б клас (керівник Решельян Л.В.), 9-Б клас (керівник Степаненко О.М.).

Захопливим моментом був пошук «скарбу», який знайшли учні 5-Б класу (керівник Трифонова Н.М.), 7-Б класу (керівник Решельян Л.В.) і 9-А клас (керівник Ніколаєва С.В.)

В фіналі свята всі зібрались навколо великого вогнища, де звучали туристичні пісні під гітару. Діти задоволені пішли додому.

Спонсором «скарбу»  в черговий раз виступив місцевий підприємець Гудь Дмитро Миколайович, який зробив посильну скидку в придбанні морозива. Саме воно і було тим «скарбом».

Переглядів: 239 | Додав: broskaschool75 | Дата: 16.10.2017 | Коментарі (0)

Лінійка, присвячена відкриттю VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. 

Т. Г.  Шевченка

Шевченко і в наші дні своїм правдивим гарячим словом надихає людей праці, виступає в лавах сил, що борються за відвернення воєн, за світле майбутнє…

В Бросківській ЗОШ відбулася загальношкільна лінійка, присвячена відкриттю VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім.. Т. Шевченка.

В гарно прикрашеній аудиторії лунали вірші Шевченка і гарні слова про великого Кобзаря.

Вчителі-словесники Філіпова Н.В., Клопот С.Б., Янсон Л.З. розповіли про учасників, умови конкурсу і про заохочення.

Директор школи Водзяновська А.П. запросила всіх бажаючих прийняти участь в мовно-літературному конкурсі і отримати найвищі результати.

«Не одцурайтесь своєї мови

Ні в тихі дні, ні в дні громові»

 

ЗДНВР                                              Щербина М.С.

                   

Переглядів: 213 | Додав: broskaschool75 | Дата: 16.10.2017 | Коментарі (0)

«Щедрість рідної землі»

Традицією вже стало проводити в Бросківській ЗОШ шкільний етап виставки досягнень юних натуралістів «Щедрість рідної землі» на початку жовтня. Завдяки вчителям  праці, керівнику гуртка «Умілі ручки» і класним керівникам школи, на виставці було представлено 63 експонати.  Це вироби з природнього матеріалу – дерева, шпагату, соломи, насіння, крупи. 35 експонатів достойно представили нашу школу на районній виставці. Всіх учасників виставки вітав дівочий вокальний ансамбль «Мрія» під керівництвом Фірсової О.Г.

Яскраво був представлений нашою школою куточок «Музей хліба»,  де над  дослідницькою роботою  працював колектив учнів 10 класу на чолі з Дімою Юлією  Георгіївною. А учні 1-11 класів із своїми батьками розкрили зміст цієї роботи різноманітною випічкою – караван, печиво, торти та інші вироби із тіста. Сподіваємося, що виставка залишить приємні спогади в пам’яті дітей.

Переглядів: 205 | Додав: broskaschool75 | Дата: 16.10.2017 | Коментарі (0)