Головна » 2018 » Січень » 12

ОГОЛОШЕННЯ!

 

У зв'язку зі спалахом захворюваності на кір

в Одеській області та об'явленням про

спалах захворюваності на кір в

Ізмаїльському районі та м. Ізмаїл, учбовий

процес призупинено до  22.01.2018 р.

 

Адміністрація школи

Переглядів: 229 | Додав: broskaschool75 | Дата: 12.01.2018 | Коментарі (0)

Новорічні свята

 

        Весело і гамірно пройшли Новорічні свята. Для учнів 1-4 класів була новорічна казка, де Баба Яга (Дойчеоглу Н., учениця 10 класу), з Кощеем (Артеменко М., учень 8-Б класу), Лісовим (Гавриловим Є., учень 11 класу) і Кікіморою (Лепською Х., ученицею 10 класу) хотіли відібрати у малечі подарунки. Але, як завжди, добро перемогло зло, не завадило цьому навіть Страховидло (Бондар І., учень 8-Б класу). Дід Мороз (Клименко С.С., вчитель фіз.. культури) і Снігуронька (Скиценко А., учениця 11 класу) порозважались із дітворою і всі отримали подарунки, навіть злі сили.

 

         Для 5-7 класів було влаштовано новорічний детектив, де Дід Мороз (Усов С.В., педагог-організатор) розшукував Снігуроньку серед ватаги розбійників (учнів 11 класу Гаврилова Є., Бойченко Н., Бондар К. і Сави Р.) Допомогли йому Шрек (Павлів Д., учень 9-Б класу) і Осел (Волканов Є., учень 8-Б класу). Завершилось святкування в школі «Новорічною дискотекою» для учнів 8-11 класів з іграми, розвагами и традиційною новорічною лотереєю.

 

         Адміністрація школи разом з учнівським колективом щиро дякують батьківському комітету і постійному спонсору новорічних свят, підприємцю Бураковій Світлані Анатоліївні в придбанні новорічних подарунків для кожного учня школи.

 

Заступник директора Щербина М.С.

  

  

  

  

Переглядів: 471 | Додав: broskaschool75 | Дата: 12.01.2018 | Коментарі (0)

Зимня казка

 

Природа спить уже довкола

Згорнувшись під килим зимовий

Морозне небо мерехтить

Сніжок додолу скрізь летить

 

Свята у гості завітали

І Новий рік, й Різдво Христове

Щоб ми всіх рідних привітали

Були щасливі та здорові

Переглядів: 226 | Додав: broskaschool75 | Дата: 12.01.2018 | Коментарі (0)

Привітання Святого Миколая

 

        Вже стало традицією, що в День Святого Миколая до учнів Бросківської ЗОШ прибув сам Святий Миколай. Він привітав дітей зі святом, побажав здоров’я, розуму, порядності та поваги один до одного, до батьків, вчителів і, звичайно, до самого себе. Ніхто з дітей не залишився без подарунку та навіть не отримав ні однієї різочки. А сприяли цьому батьківський комітет кожного класу і педагог-організатор Усов С.В. Миколай пішов, щоб на наступний рік прийти знову, порадувати дітей і подарувати можливість вірити в диво.

 

Від хати до хати біленьким сніжком

Ходить Святий Миколай із мішком,

Приносить дарунки на втіху,

Радості море і щирого сміху!

 

 

 

Переглядів: 288 | Додав: broskaschool75 | Дата: 12.01.2018 | Коментарі (0)

День вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

 

    Минуло XX століття, а чорний день Чорнобильської трагедії продовжує хвилювати людей: і тих, кого він зачепив своїм не добрим крилом, і тих, хто пізніше народився далеко від покривдженої землі. Цей день не минув безслідно, він розплодив по світу багато трагедій; він буде завжди об’єднувати всіх одним спогадом, однією печаллю, однією надією.

    До дня вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС в Бросківській ЗОШ на святкову лінійку для учнів 5-11 класів до Зали Патріотизму був запрошений житель с.Броска, Герой ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС Грушко Георгій Павлович. Він з болем згадав ті рокові моменти ліквідації катастрофи, показав старі фотографії своїх товаришів. Хвилиною мовчання пом’янули загиблих в Чорнобильській трагедії.

 

Руки ваших батьків цілує вся Україна,

Перед подвигом вашим схиляється вся країна.

 

ЗДНВР Щербина М.С.

  

Переглядів: 211 | Додав: broskaschool75 | Дата: 12.01.2018 | Коментарі (0)