Головна » 2018 » Квітень » 05

Протягом березня 2018 року у 1-Б класі (вчитель Іовчева В.В.) Бросківської ЗОШ проходив турнір по шашках. Прийняти участь у цьому інтелектуальному змаганні виявили бажання 18 учнів:

Голдур Олексій

Хорошилов Влад

Кожухар Ельвіра

Гончаров Степан

Поруб Артур

Поруб Артем

Блідар Катерина

Галач Максим

Янсон Миколай

Вулканова Анастасія

Сіпливенко Максим

Балкан Давид

Бондаренко Влад

Авраменко Микита

Діденко Анна

Кисельов Володимир

Марченко Роман

Веліксар Максим

До півфіналу потрапили Бондаренко Владислав та Галач Максим.

Фінал проходив 2 квітня 2018 року. Переможцем турніру став учень 1-Б класу Бондаренко Владислав.

Півфіналіст та фіналіст отримали призи від учнів та батьків класу.

ВІТАЄМО!

   

   

 

Переглядів: 205 | Додав: broskaschool75 | Дата: 05.04.2018 | Коментарі (0)

30 березня 2018 року на базі Бросківського загальноосвітнього навчального закладу вчитель початкових класів Іовчева В.В. у рамках роботи школи молодого вчителя провела майстер-клас на тему «Розвиток вербально-логічного мислення у молодших школярів за допомогою мнемотехніки».

На майстер-класі були присутні 12 вчителів Ізмаїльського району з досвідом роботи до 5 років, методист РМК та вчитель української мови з великим досвідом роботи Бросківської ЗОШ.

Вікторія Вікторівна розповіла про експеримент, який проводила загальноосвітня школа № 9 міста Ізмаїла; розкрила теоретичні поняття; познайомила з науковими роботами деяких психологів, педагогів, нейропсихологів, філософів, які працювали над проблемою розвитку пам`яті людини. Молоді вчителі спробували самостійно використовувати цю техніку під час вивчення віршів; зрозуміли різницю між мнемотехнікою та ейдетикою, навчилися практично використовувати елементи та мнемоприйоми; вибудували алгоритм роботи над віршем з метою заучування напам`ять.

   

   

Переглядів: 234 | Додав: broskaschool75 | Дата: 05.04.2018 | Коментарі (0)