Головна » 2017 » Березень » 01

День Святого Валентина

14 лютого учні Бросківської ЗОШ святкували День закоханих.

 

Учні дарували один одному валентинки, не забуваючи і про улюблених вчителів. А для того, щоб валентинки без проблем доходили до адресатів, в школі діяла акція «Пошта Валентина». Діти залишали свої валентинки в скрині, соціальна служба разом із педагогом – організатором доставляла їх по вказаній адресі. Тому всі валентинки дійшли до своїх отримувачів без проблем.

 

Також на честь Дня Святого Валентина наші учні мали змогу позмагатися між класами і виявити, хто креатив ніше. Кожен клас повинен був зробити колективно валентинку своїми руками. Таким чином переможцями стали: 6 - А, 7 – А класи. Друге місце посіли 5 – Б, 7 – Б, 8 –А та 9 – Б класи. Третє місце закріпили за собою 5- А, 9 – А, та 11 клас.

Отже, День Святого Валентина в Бросківській ЗОШ пройшов на славу!

Переглядів: 253 | Додав: broskaschool75 | Дата: 01.03.2017 | Коментарі (0)

Тиждень англійської мови

З 13.02 по 17.02 в Бросківській ЗОШ пройшов тиждень англійської мови. Учні прийняли участь в різноманітних конкурсах, таких як конкурс перекладу, гра «Найрозумніший», брейн – ринг «Хто знає англійську мову краще?» і т. і.

 

Переможці нагороджувалися як в індивідуальному порядку так і в командному, по класах. Перші місця за переклад текстів отримали такі учні: Саяпін М. (5 кл.), Щербина В (5 кл.), Діма Г. (6 кл.), Ступак А. (6 кл), Тарахтієнко О. (6 кл.), Пагава І. (7 кл), Скіценко (10 кл).

Серед 5 – 6 класів у грі «Найрозумніший» перемогли 5 – Б, 6 – А класи. Серед учнів 10 – 11 класів пройшов брейн – ринг « Хто знає англійську мову краще?», де переміг 11 клас.

 

‘ Також не обійшлося без конкурсу художніх талантів. Відбувся конкурс стінгазет, у якому перемогли 11, 10 та 7 – Б класи.

Протягом тижня учні були зайняті розгадуванням різних кросвордів, головоломок, шарад і т. і.

Дякуємо вчителям англійської мови за такий веселий та насичений тиждень

Переглядів: 364 | Додав: broskaschool75 | Дата: 01.03.2017 | Коментарі (0)