В Бросківській ЗОШ проходила виставка робіт

гуртка "Умілі ручки" (керівник - Решельян Лідія

Василівна). 

 

Найцікавішими були роботи учениць:

 

Гребенюк Т.О., учениці 11 класу,

Бойченко Т.І., учениці 11 класу,

Анікіної А.В., учениці 7-А класу,

Бондар К.В., учениці 11 класу,

Ніколаєвої Д.А., учениці 9-А класу,

Лепської Я.Я., учениці 10 класу,

Лубянової Я.С, учениці 9-А класу,

Скиценко А.В., учениці 11 класу,

Костенко Т.В., учениці 10  класу,

Сулими Г.В, учениці 8-Б класу,

Пагави І.Р, учениці 8-Б  класу.

Переглядів: 191 | Додав: broskaschool75 | Дата: 04.05.2018 | Коментарі (0)

24 квітня, на базі Багатянської школи відбулись змагання "Старти надій" - Бросківська ЗОШ зайняла ІІ місце! 

Переглядів: 203 | Додав: broskaschool75 | Дата: 03.05.2018 | Коментарі (0)

19.04.2018, на базі Болградської ЗОШ № 4 прошли обласні змагання з легкоатлетичного чотиреборства - Бросківська ЗОШ зайняла ІІІ місце!

Переглядів: 199 | Додав: broskaschool75 | Дата: 03.05.2018 | Коментарі (0)

17 квітня, на базі Багатянської школи змагання з легкоатлетичного чотиреборства - Бросківська ЗОШ зайняла І місце! 

 

Переглядів: 201 | Додав: broskaschool75 | Дата: 03.05.2018 | Коментарі (0)

Протягом березня 2018 року у 1-Б класі (вчитель Іовчева В.В.) Бросківської ЗОШ проходив турнір по шашках. Прийняти участь у цьому інтелектуальному змаганні виявили бажання 18 учнів:

Голдур Олексій

Хорошилов Влад

Кожухар Ельвіра

Гончаров Степан

Поруб Артур

Поруб Артем

Блідар Катерина

Галач Максим

Янсон Миколай

Вулканова Анастасія

Сіпливенко Максим

Балкан Давид

Бондаренко Влад

Авраменко Микита

Діденко Анна

Кисельов Володимир

Марченко Роман

Веліксар Максим

До півфіналу потрапили Бондаренко Владислав та Галач Максим.

Фінал проходив 2 квітня 2018 року. Переможцем турніру став учень 1-Б класу Бондаренко Владислав.

Півфіналіст та фіналіст отримали призи від учнів та батьків класу.

ВІТАЄМО!

   

   

 

Переглядів: 204 | Додав: broskaschool75 | Дата: 05.04.2018 | Коментарі (0)

30 березня 2018 року на базі Бросківського загальноосвітнього навчального закладу вчитель початкових класів Іовчева В.В. у рамках роботи школи молодого вчителя провела майстер-клас на тему «Розвиток вербально-логічного мислення у молодших школярів за допомогою мнемотехніки».

На майстер-класі були присутні 12 вчителів Ізмаїльського району з досвідом роботи до 5 років, методист РМК та вчитель української мови з великим досвідом роботи Бросківської ЗОШ.

Вікторія Вікторівна розповіла про експеримент, який проводила загальноосвітня школа № 9 міста Ізмаїла; розкрила теоретичні поняття; познайомила з науковими роботами деяких психологів, педагогів, нейропсихологів, філософів, які працювали над проблемою розвитку пам`яті людини. Молоді вчителі спробували самостійно використовувати цю техніку під час вивчення віршів; зрозуміли різницю між мнемотехнікою та ейдетикою, навчилися практично використовувати елементи та мнемоприйоми; вибудували алгоритм роботи над віршем з метою заучування напам`ять.

   

   

Переглядів: 233 | Додав: broskaschool75 | Дата: 05.04.2018 | Коментарі (0)

Учні Бросківської ЗОШ на дні відкритих дверей в Київському національному  університеті культури.

 

Випускник, який вірно  обере  свій професійний шлях, обов΄язково знайде своє місце в суспільстві. З метою допомоги у самовизначенні учнів 3 березня випускники Бросківської ЗОШ завітали на день відкритих дверей до Київського національного університету  культури і мистецтв (КНУКіМ). Під час цієї екскурсії учні мали змогу  детальніше дізнатись про освітні спеціалізації та ознайомитись з умовами вступу до КНУКіМу. На вступників чекали сюрпризи та інформативна екскурсія, на яку вони вирушили одразу після реєстрації та експрес-фотосесії. Спочатку абітурієнти відвідали факультет економіки, права та інформаційних технологій, який здійснює підготовку за такими напрямами: «Комп’ютерні науки», «Правознавство» та «Економіка». Молодь побувала в сучасних мультимедійних аудиторіях та інноваційних фахових лабораторіях факультетів дизайну і реклами; журналістики і міжнародних відносин; кіно і телебачення; режисури та шоу-бізнесу; готельно-ресторанного і туристичного бізнесу; музичного мистецтва; хореографічного мистецтва та культурології. Викладачі-практики презентували вступникам різноманітні спеціальності, розповіли про насичені студентські роки, а також акцентували увагу на перспективах працевлаштування.

Найемоційнішим моментом екскурсії для школярів стала зустріч із Михайлом Поплавським. «Університет культури – це брендовий виш, який входить у п’ятірку лідерів культурно-мистецьких вищих навчальних закладів Європи. Мета університету – розкрити ваш потенціал і допомогти реалізувати здорові творчі амбіції. Лідерами не народжуються – лідерами стають. Ніколи не здавайтесь, атакуйте життя і живіть по-максимуму у своє задоволення!» – сказав Михайло Поплавський.

 

                                                                            психолог Бросківської ЗОШ  Проскуріна І.В.

Переглядів: 219 | Додав: broskaschool75 | Дата: 06.03.2018 | Коментарі (0)

"День рідної мови"

«Скільки я знаю мов, стільки я разів людина», - говорив Сократ. Цей крилатий вираз підтверджує думку про те, що багатомовність - великий дар від Бога людям.

У Бросківській ЗОШ стало традицією святкувати день рідної мови 21 лютого. Тиждень розпочався святковою лінійкою, яку підготували разом із семикласниками вчителька української мови Філіпова Н.В. та вчителька російської мови Храпавицька В.Д. Прозвучали зразки поетичних творів українською та російською мовами, інсценізація прозових творів «Чия мова краща», байки Езопа.

Протягом тижня було сплановано ряд заходів: випуск «Шкільного вісника», конкурс авторських віршів «Проба пера», перегляд і обговорення кінофільму. Завершився тиждень рідної мови «Конкурсом юних філологів», підготовлений вчителем української мови Янсон Л.З.

У дружньому двобої зійшлися збірні команди 6-9 класів - «Гранослов» та «Логос».

Учасники показали свої знання у різних конкурсах: «Мовне асорті», «Юні поети», «Намалюй фразеологізм», «Антисуржик», «Гострослови», «Битва синонімічних рядів». Родзинкою свята став номер художньої самодіяльності. Команда «Логос» проінсценувала байку О. Глазового «Кухлик». Учень 6-А класу.... та учениці 8-Б класу - Чорна С. та Пагава І. показали високу сценічну майстерність. Від команди «Гранослов» прозвучала пісня «Україна - це ми» у виконанні учениці 9-А класу Черненко Вікторії,

Вболівальники взяли участь у конкурсі скоромовок українською та російською мовами, інсценуванні байок Крилова.

У кінці свята учасники конкурсу та найактивніші вболівальники отримали солодкі призи та блокноти. Найкращою нагородою для присутніх був хороший настрій, позитивні емоції.

 

 

Переглядів: 225 | Додав: broskaschool75 | Дата: 23.02.2018 | Коментарі (0)

«Пам’ять кличе до сердець…»

 

15 лютого у Бросківській ЗОШ пройшла лінійка щодо вшанування пам’яті воїнам – інтернаціоналістам, що героїчно виконували свій обов’язок в Афганістані 29 років тому

15 лютого 1989 року – це дуже важлива дата для кожного українця, адже багато наших співвітчизників в період з 1979 рр. пройшли пекло афганської війни.

Під час лінійки діти прослухали хронологію подій війни, ознайомились з відео фрагментами, в яких показано війно від початку і до кінця. Закінчилась лінійка хвилиною мовчання в пам’ять воїнам, які більше не повернуться до рідної домівки. Крім цього під час шкільної лінійки, учень 10го класу Лукша Валерій зіграв на гітарі ветеранам Афганістану, які прийшли покласти квіти під пам’ятник своїм загиблим товаришам, декілька пісень про війну.

Весь тиждень в холі школи діти могли ознайомились з фотоматеріалами та літературою про події Афганської війни.

Переглядів: 216 | Додав: broskaschool75 | Дата: 23.02.2018 | Коментарі (0)

«Журавлик миру»

 

20 лютого в Бросківській ЗОШ пройшла лінійка в пам’ять загиблим Героям Євромайдану – Небесній сотні.

День вшанування Героїв Небесної сотні – дуже важлива дата для всієї України, тому що люди, які віддали своє життя на Майдані Незалежності, загинули за Україну, за її свободу та незалежність.

На лінійці діти побачили на власні очі обличчя та прізвища тих людей, моменти героїзму та мужності, смерті і слави. На всю школу було чутно пісні, які співає вся Україна, щоб віддати шану цим патріотам. Діти розповідали вірші присвячені Небесній сотні.

В кінці лінійки була хвилина мовчання, а після неї діти почепили журавликів миру на пам’ятний стенд, таким чином показуючи своє бажання жити в мирі та злагоді і що смерть цих героїв не була марною.

 

Переглядів: 225 | Додав: broskaschool75 | Дата: 23.02.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 7 8 »