1 ВЕРЕСНЯ

Ось навчальний рік почався,

Перший дзвоник привітався.

Ми готові до навчання,

Щоб поглиблювати знання.

 

Листя сиплеться додолу,

Учні вранці ідуть в школу,

Закликає нас дзвінок,

Розпочати свій урок.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 236 | Додав: broskaschool75 | Дата: 15.09.2017 | Коментарі (0)

День громадянської оборони в Бросківській ЗОШ

28.04 в Бросківській ЗОШ пройшов день громадянської оборони. Цей день проводиться кожен рік з метою навчити дітей, або нагади їм, як правильно вести себе при тих, чи інших надзвичайних обставинах. Зранку пройшла тематична лінійка, на якій дітям була подана інформація про правила безпеки при пожежі, виявленні підозрілих об’єктів, надання першої допомоги тощо.

 

Цього року адміністрація школи, у зв’язку з ситуацією в країні, прийняла рішення про антитерористичний сценарій заходу, а саме знаходження на території школи підозрілих пакунків.

 

Під час навчального процесу , учень молодшої школи виявив підозрілий пакет (вибухівку) і негайно повідомив до адміністрації нашого навчального закладу. Далі були прийняті всі необхідні заходи безпеки і проведена евакуація, яка проходила згідно всіх вимог.

Дуже важливо, щоб наші діти знали правила безпеки та евакуації у подібних надзвичайних ситуаціях.

Переглядів: 211 | Додав: broskaschool75 | Дата: 21.05.2017 | Коментарі (0)

Тиждень психології в Бросківській ЗОШ

З 18 по 24 квітня Бросківську ЗОШ охопила хвиля психологічного настрою, почався тиждень психології. Психологія – надзвичайна наука. Це наука про внутрішній світ людини. Вона допомагає людині пізнати себе, вирішувати проблеми, навчитися керувати своєю поведінкою, долати труднощі й радіти кожній хвилині життя.

Тиждень розпочався з тематичної лінійки, де усі присутні дізналися про загадковий світ психології, подарували один одному посмішку – «кнопку настрою» та виконали релаксаційні вправи психогімнастики, отримали інформацію про користь обіймів та позитивного настрою. Кожен день Тижня психології був присвячений конкретній темі та заходам - День позитивного відношення до себе, День пізнання оточуючого світу, День доброти та милосердя, День довіри.

Протягом тижня групою волонтерів на чолі з соціальним педагогом проводилась акція «Скарбничка доброї надії», де усі небайдужі мали змогу підтримати хворих дітей.

Для усіх бажаючих було організовано виступ агітбригади «Діти за майбутнє», де глядачі мали змогу побачити літературно-музичну композицію, метою якої є пропаганда здорового способу життя, профілактика шкідливих звичок та комп’ютерної залежності.

Серед учнів 5-9-х класів була проведена гра «Слідопит», під час якої учні з неймовірним азартом моніторили цікаві питання про школу, вчителів та учнів старших класів.

Також психологічною службою школи проводились різноманітні розвиваючі заняття та релаксаційні фізхвилинки ( Подорож до країни «Психоляндії» учні початкових класів, «Пізнай себе» учні 5-6 класів, «Планування майбутнього» - старші класи).

Вчителям, на нараді при директорі, було запропоновано пройти тест і дізнатися про свій внутрішній стан, краще зрозуміти себе, свої сильні сторони характеру. В інформаційному куточку розміщені цікаві вислови відомих людей, міні-тести та інформацію про типи темпераменту мультяшек.

Тиждень психології став справжнім святом для душі. Неодмінними супутниками творчого процесу стали гарний настрій, активні обговорення та дружні посмішки.

Хотілося б подякувати всім, хто активно брав участь у заходах та допомагав з організацією Тижня психології.

 

Психологічна служба Бросківської ЗОШ

 

Переглядів: 278 | Додав: broskaschool75 | Дата: 01.05.2017 | Коментарі (0)

Година психологічної релаксації

Світячи іншим – не згори сам.

Збереження психічного здоров'я – в наш час найактуальніша проблема. Професія вчителя в усі часи вважалася такою, яка має досить багато стресогенних факторів і ризиків втратити психічне здоров'я, розчаруватися в роботі, в собі, отримати психосоматичні захворювання. 31.03.17 практичним психологом Проскуріною І.В. проводилось тренінгове заняття для вчителів, яке мало на меті допомогти педагогам відновити свій психоенергетичний потенціал, пом’якшити вплив стресових ситуацій. Учасники тренінгу дізналися що таке емоційне вигорання, які бувають причини його виникнення, як уберегтися від професійного вигорання.

Практичний психолог Проскуріна І.В.

Переглядів: 218 | Додав: broskaschool75 | Дата: 17.04.2017 | Коментарі (0)

Містер школи 2017

23 та 24 березня учні Бросківської школи традиційно змагалися за звання найкращого джентльмена школи.

 

Конкурсна програма складалася з трьох етапів і проходила два дні. 23 березня за звання містера школи змагалися представники 5 – 7 класів, а наступного дня за боротьбу взялися учні 8 – 11 класів.

 

Змагання проходили за таким регламентом: 1 конкурс – візитна картка, 2 конкурс – інтелектуальний і 3 звичайно демонстрація своїх талантів, де наші хлопці показали справжнє шоу.

 

Серед учнів середньої школи результати виглядають таким чином: Містером став Бондар Іван (7 – Б), віце – містером – Водзяновський Артем (5 – Б). Серед учнів старших класів переміг Рудченко Артем, другим став Рябчук Андрій. Учні продемонстрували неабиякі здібності для досягнення своєї мети, але як завжди буває переміг найсильніший.

 

Учні Бросківської ЗОШ завжди з захопленням вболівають за своїх конкурсантів і вітають цей день оплесками.

 

Переглядів: 235 | Додав: broskaschool75 | Дата: 17.04.2017 | Коментарі (0)

Дні Великого Кобзаря

13.03 – 17.03 в Бросківській ЗОШ пройшли заходи з нагоди 203-ї річниці народження Великого Кобзаря.

 

Протягом тижня у школі були проведені виховні години присвячені творчості Т. Г. Шевченка. Конкурс читців, а також флеш – мобі читання віршів найвеличнішого поета України. Звісно не обійшлося і без демонстрації художніх здібностей наших учнів.

  

У флеш – мобі читання віршів прийняли участь як діти, так і вчителі та навіть адміністрація школи, з яких саме і почався флеш – моб. Далі естафету передали дітям. Завдання полягало в тому, щоб напам’ять розповісти кілька рядків із віршів Тараса, що і зробили його учасники.

 

Далі був конкурс читців на якому пролунали вірші Великого Кобзаря з вуст його маленьких нащадків. Приємно бачити, що нове покоління пам’ятає найвидатнішого сина своєї Батьківщини.

 

Переглядів: 243 | Додав: broskaschool75 | Дата: 10.04.2017 | Коментарі (0)

Весна - це пробудження і любов. Пора, коли навколо дерева одягаються в зелені шати і на душі стає тепліше і радісніше. Це - весна … Тож не дивно, що Міжнародний жіночий день святкують саме в березні.

8 Березня святкується також і в нашій школі. Міжнародному жіночому дню була присвячена концертна програма 7 березня. Цього свята з нетерпінням чекають дівчата та готуються і хлопці. Учні молодших класів підготували у своїх класах привітання для найрідніших людей. Діти співали пісні, котрі присвячували своїм матусям, бабусям та вчителям, розповідали вірші. Зі сцени лунав гумор та зачаровувало театральне дійство у виконанні маленьких артистів.

 

Не менш яскраво відсвяткували свято і учні середніх та старших класів. Вони взяли участь у традиційному шкільному концерті, присвяченому жіночому святу.

 

Свято у школі – це гарний настрій, емоції, неймовірні враження, знайомство з новими друзями.

Тож, милі жінки - колеги вчителі, учениці школи! Сердечно вітаємо вас з чудовим весняним святом – 8 Березня, яке є символом кохання, радості й тепла! Возвеличуючи жінку, дівчину –щиро дякуємо вам за доброту вашої душі, силу духу, плідну працю на рідній землі, невтомні руки та чуйне серце. Нехай у ваших оселях завжди панують мир і злагода, добро і достаток, надія і щира любов! Міцного вам здоров’я, щастя, добробуту, щедрої долі, чудового весняного настрою та Божої благодаті на довгі роки.

 

Переглядів: 229 | Додав: broskaschool75 | Дата: 04.04.2017 | Коментарі (0)

Тиждень рідної мови

Уже традиційно в Бросківській ЗОШ проходить Тиждень рідної мови. Найрізноманітніші заходи тривають упродовж тижня. Це і конкурси, й виставки, і просто змагання, а також цікаві уроки про скарби рідного слова, класні години.

 

З нагоди відкриття тижня рідної мови пройшла загальношкільна лінійка, на якій в.о. директора школи Водзяновська А.П. урочисто оголосила про відкриття тижня, ознайомила з основними заходами, закликала брати активну участь як учнів, так і вчителів.

Цього року програма предметного тижня була, як завжди, досить цікавою. Учні мали змогу поринути у багатющий світ краси і принад мов Ізмаїльщини.

Метою усіх проведених заходів було донести до учнів красу і багатство мов Бессарабського краю, формувати відчуття краси рідної мови, розвивати мовленнєві здібності, збагачувати словниковий запас, виховувати повагу та любов до мов, розуміння їх краси і необхідності для нашого життя.

 

Для учнів середньої та старшої школи під керівництвом Клопот С.Б. та Янсон Л.З. були проведені «Мовний тест», Конкурс читців та конкурс малюнків до народних казок, літературні вікторини, які дали можливість перевірити знання, ерудицію школярів, а для когось це була можливість дізнатися щось нове. Одинадцятикласники підготували конкурс «Проба пера» у якому взяли участь учні п’ятих класів.

Цікаво пройшли змагання під час мовно-літературного КВК між учнями 5-А, 5-Б класів та 8-А, 8-Б класів. У конкурсі «Грамотій» прийняло участь 180 учнів. Переможців звісно, чекає нагорода.

Отож, ніколи не забувайте рідної мови, адже чим більше на землі буде мов, тим різноманітнішим буде життя на планеті.

Переглядів: 271 | Додав: broskaschool75 | Дата: 02.03.2017 | Коментарі (0)

Герої не вмирають

День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. В Бросківській ЗОШ також пройшов ряд заходів до Дня Героїв Небесної Сотні. Вчителі провели урочисту лінійку, ряд виховних годин присвячених саме тим хто віддав життя, щоб змінити хід історії в нашій державі.

 

Також учням показала ряд відео кліпів, в яких висвітлюються події тих днів на Майдані Незалежності. Всі ті страждання, ту тяжбу яку пронесли Герої України під час славної Революції Гідності.

Пам’ятаємо.

Переглядів: 354 | Додав: broskaschool75 | Дата: 02.03.2017 | Коментарі (0)

День Святого Валентина

14 лютого учні Бросківської ЗОШ святкували День закоханих.

 

Учні дарували один одному валентинки, не забуваючи і про улюблених вчителів. А для того, щоб валентинки без проблем доходили до адресатів, в школі діяла акція «Пошта Валентина». Діти залишали свої валентинки в скрині, соціальна служба разом із педагогом – організатором доставляла їх по вказаній адресі. Тому всі валентинки дійшли до своїх отримувачів без проблем.

 

Також на честь Дня Святого Валентина наші учні мали змогу позмагатися між класами і виявити, хто креатив ніше. Кожен клас повинен був зробити колективно валентинку своїми руками. Таким чином переможцями стали: 6 - А, 7 – А класи. Друге місце посіли 5 – Б, 7 – Б, 8 –А та 9 – Б класи. Третє місце закріпили за собою 5- А, 9 – А, та 11 клас.

Отже, День Святого Валентина в Бросківській ЗОШ пройшов на славу!

Переглядів: 252 | Додав: broskaschool75 | Дата: 01.03.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »